Nieuw riet voor woonboerderij in Vinkel

In het dorpje Vinkel schittert een woonboerderij nu meer dan ooit tevoren, dankzij het vakmanschap van Rietdekkersbedrijf Van der Kolk. De warme bruine kleur van nieuw riet zal nooit vervelen.

Rietgedekte boerderijen zijn een essentieel onderdeel van het Nederlandse erfgoed, en het behouden van hun charme en functionaliteit is een kunst op zich. Arno begrijpt dit als geen ander en houdt zich iedere dag bezig met het creëren en herstellen van deze kunstwerken.

Het nieuwe rieten dak op de woonboerderij is niet alleen een lust voor het oog, maar het biedt ook een uitstekende isolatie, duurzaamheid en bescherming tegen alle weersomstandigheden. Van der Kolk gebruikt alleen hoogwaardig Chinees riet dat met zorg is geselecteerd. Het ambachtelijke meesterschap van dit Rietdekkersbedrijf komt tot uiting in de perfectie van de dakbedekking, van de strakke lijnen tot de harmonieuze kleur die na verloop van tijd prachtig zal vergrijzen.

De woonboerderij in Vinkel straalt nu in al zijn glorie, en we kunnen niet anders dan bewondering hebben voor het vakmanschap van Rietdekkersbedrijf Van der Kolk. Ze hebben niet alleen een dak gerepareerd, maar ook een stukje Nederlands erfgoed in ere hersteld.